Αναζητούν ακόμα το δολοφόνο του «Μάικ» – Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο για συμβόλαιο θανάτου

Δεκάδες άτομα έχουν περάσει μέχρι στιγμής το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, σε σχέση με την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του επιχειρηματία Μιχάλη Αναστασίου, από το Φρέναρος.

Οι αρχές, συνεχίζουν τη συλλογή πληροφοριών και μαρτυρικού υλικού, προκειμένου να εξιχνιάσουν το έγκλημα, που συγκλόνισε ολόκληρη την περιοχή των Κοκκινοχωρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας να υπέγραψαν συμβόλαιο θανάτου, το οποίο εκτέλεσαν έναντι αδρής αμοιβής.

Οι έρευνες των διωκτικών αρχών επεκτείνονται ακόμη και στα κατοχικά οδοφράγματα, από τα οποία ελέγχουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης και λίστες με πρόσωπα που πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές το χρονικό διάστημα πριν και μετά τη δολοφονία του 39χρονου επιχειρηματία.

Στο μεταξύ, στο μικροσκόπιο των ακριτών βρίσκονται τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του θύματος, σε μία προσπάθεια να ριχθεί φως στην μυστηριώδη υπόθεση και να εντοπιστούν τα πρόσωπα με τα οποία το θύμα αντάλλαξε τις τελευταίες του κουβέντες.