Ακύρωσε τη προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου ο Ρ. Ερωτοκρίτου

O βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Ρίκκος Ερωτοκρίτου είχε προγραμματίσει για σήμερα στις 11:00 το πρωί Συνέντευξη Τύπου για να απαντήσει σε όσα του καταλογίζονται.

Τελικά όπως ανακοίνωσε πρώτο το apokalipsi.com ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου ακύρωσε τη Συνέντευξη Τύπου και θα απαντήσει με μια επιστολή.

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κατηγορητήριο το οποίο καταχωρήθηκε χθες εναντίον του βοηθού γενικού εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου.

Μαζί του στο εδώλιο θα βρεθούν ο δικηγόρος Ανδρέα Κυπρίζογλου του δικηγορικού γραφείου Ρίκκος Ερωτοκρίτου και Συνεργάτες ΔΕΠΕ, ο δικηγόρος Παναγιώτης Νεοκλέους καθώς και το δικηγορικό γραφείο Andreas Neocleous & Co. LLC.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν αφορούν δεκασμό δημόσιου λειτουργού, δωροδοκία και δωροληψία, κατάχρηση εξουσίας, πράξεις που υποδηλώνουν διαφθορά, και συνωμοσία για ανατροπή της πορείας της δικαιοσύνης και για καταδολίευση. Συνολικά το κατηγορητήριο περιλαμβάνει 14 κατηγορίες.

Οι κατηγορούμενοι θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά ενώπιον του δικαστηρίου στις 26 του μηνός προκειμένου να διεξαχθεί η τυπική διαδικασία παραπομπής τους σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου.