Αμμόχωστος: Χειροπέδες σε άλλους έξι για τις μπαλωθιές στο γάμο – Οικογενειακές… συλλήψεις

Οικογενειακή… υπόθεση έγιναν τελικά οι συλλήψεις για τις μπαλωθιές σε γάμο το περασμένο Σάββατο στην Αμμόχωστο.  Μετά τη σύλληψη του γαμπρού ο οποίος αντί για μήνα του μέλιτος, πέρασε τρεις μέρες στα κρατητήρια και πριν προλάβει να εκπνεύσει το διάταγμα κράτησης του το οποίο λήγει σήμερα, χθες βράδυ συνελήφθησαν άλλα έξι πρόσωπα, συγγενείς του ζεύγους!

Πρόκειται για νεαρά πρόσωπα ηλικίας 17,18,19,24,25 και 29 χρόνων, εκ των οποίων και δύο αδέλφια οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από αξιολόγηση πληροφοριών ότι εμπλέκονται στην υπόθεση, που εξασφάλισαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου.  Αν και οι συλληφθέντες αρνούνται ενοχή στην υπόθεση, το πρωί θα οδηγηθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν το βράδυ του Σαββάτου και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο προσώπων, μιας 20χρονης και ενός 61χρονου οι οποίοι βρίσκονταν στη βεράντα φιλικού τους σπιτιού.  Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοτύμπου μετέβησαν στη περιοχή και κατάφεραν να συλλέξουν περίπου 20 κάλυκες κυνηγετικού όπλου. Οι κάλυκες που βρίσκονταν στο έδαφος, άρχιζαν από την Πλατεία της Κοινότητας, κοντά στην εκκλησία μέχρι τη περιοχή «Βάτταινας» προς την έξοδο της Ορμήδειας.

Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετέβησαν στη περιοχή και από έρευνες περισυνέλεξαν πληροφορίες για συγκεκριμένο αυτοκίνητο το οποίο θεάθηκε να κατευθύνεται προς κέντρο δεξιώσεων στην Ορμήδεια όπου βρισκόταν σε εξέλιξη γαμήλια δεξίωση. Εικάζεται ότι οι πυροβολισμοί πιθανόν να ρίχθηκαν από συγγενικό άτομο του ζεύγους που τελούσε το γάμο του.