Αμμόχωστος: Ενώπιον Κακουργιοδικείου 26χρόνος Ε/κ για το βιασμό 30χρονης από το Νεπάλ

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, που θα συνεδριάσει στις 22 Οκτωβρίου 2015, παραπέμφθηκε σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, άνδρας ηλικίας 26 χρόνων, από το Συνοικισμό Τσιακκιλερού, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για βιασμό 30χρονης οικιακής βοηθού από το Νεπάλ. Το αδίκημα διαπράχθηκε στις 17 Αυγούστου 2015.

Σύμφωνα με την υπόθεση, 30χρονη οικιακή βοηθός από το Νεπάλ κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι τις πρωινές ώρες της 17ης Αυγούστου, άγνωστος άνδρας την μετέφερε σε απόμερη περιοχή στη Σωτήρα και ήρθε σε συνουσία μαζί της χωρίς τη θέληση της.

Γύρω στο μεσημέρι της ίδιας ημέρας η γυναίκα εξετάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, παρουσία γυναικολόγου. Από την εξέταση οι γιατροί δεν διαπίστωσαν οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις.

Ο 26χρονος συνελήφθη και το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου είχε διατάξει την οκταήμερη κράτηση του για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας. Ο άνδρας οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο τον παρέπεμψε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 22 Οκτωβρίου 2015.

Μέχρι την ημέρα έναρξης της δίκης του, το Δικαστήριο άφησε ελεύθερο τον 26χρονο θέτοντας του περιοριστικούς όρους, δηλαδή να παρουσιάζεται δύο φορές την εβδομάδα στον Αστυνομικό Σταθμό της Λάρνακας.