Αμάν ζήλια! Της έβαλε GPS στο αυτοκίνητο για να την παρακολουθεί – απίστευτη ιστορία στη Λεμεσό

Απίστευτη ιστορία ζήλιας διαδραματίζεται το τελευταίο διάστημα στη Λεμεσό με πρωταγωνιστές ένα Ρώσο και μια Ουκρανή πρώην ζευγάρι! Ερωτοκτυπημένος ο πρώην τοποθέτησε GPS στο αυτοκίνητο 41χρονης Ουκρανής για να την παρακολουθεί.  Τον έβρισκε μπροστά της όπου πήγαινε έτσι αποτάθηκε στην αστυνομία.

Μην μπορώντας να αντέξει την πίεση η γυναίκα μετέβη λοιπόν στον Αστυνομικό Σταθμό Λεμεσού αναφέροντας ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα καθώς ο πρώην της, δε λέει να συνηθίσει στην ιδέα του χωρισμού τους και πως την παρακολουθεί.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, ο 49χρονος Ρώσος, από το Μάρτιο του 2015 παρακολουθεί τις κινήσεις της και εμφανίζεται μπροστά της από το πουθενά, σε μία προσπάθεια να την πείσει να γυρίσει κοντά του.

Από έρευνες που διενήργησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι έκαναν φύλο και φτερό το αυτοκίνητο, αφού η όλη υπόθεση τους κινησε υποψίες, εντόπισαν στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου της ένα GPS το οποίο του έστελνε σήμα με αποτέλεσμα να γνωρίζει την κάθε της κίνηση. Το GPS παραλήφθηκε ως τεκμήριο και εναντίον του υπόπτου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.