Αλλάζει ο Καιρός – Έρχονται βροχές

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση

Το βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασµένος από νεφώσεις στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος κυρίως από µέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται και αραιή σκόνη. Το απόγευµα δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά και βόρεια µέχρι ταραγµένη.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, ενώ την Πέµπτη και περισσότερο την Παρασκευή, πιθανό να εκδηλωθούν και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση.