Αλαλούμ,αύριο απόγευμα ή Τρίτη πρωί θα υπάρχει νερό σε όλα τα σπίτια

Έλλειψη συντονισμού φαίνεται να υπάρχει μεταξύ τους λειτουργούς του Τμήματος Υδάτων και του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας με αποτέλεσμα η παροχή νερού στη Λευκωσία να γίνεται με αργούς ρυθμούς και διακοπές.

Σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ o Αναπληρωτής Διευθυντής του τμήματος αναπτύξεως υδάτων Αντρέας Μανώλη ανέφερε ότι από χθες το απόγευμα το τμήμα έχει πλήρη παραγωγή νερού και μάλιστα έχει δοθεί μεγαλύτερη ποσότητα νερού στο Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας ώστε να καλυφθούν οι ελλείψεις που δημιούργησε αποκοπή του νερού μετά τη βλάβη που παρουσιάστηκε στον αγωγό της Τερσεφάνου.

Ωστόσο, από την πλευρά του το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας δηλώνει πως η ποσότητα που λαμβάνει είναι μόνο 2 χιλ.κυβικά μέτρα και όχι 3 όπως τους ενημέρωσε το τμήμα αναπτύξεως υδάτων ότι στέλνει με αποτέλεσμα κάποιες περιοχές ακόμα να μην έχουν υδροδοτηθεί.

Ο Διευθυντής Υδατοπρομήθειας Νίκος Ζαμπακίδης δήλωσε στο ΡΙΚ ότι με βάση το νερό που λαμβάνουν αύριο απόγευμα ή Τρίτη πρωί θα υπάρχει νερό σε όλα τα σπίτια. Ανέφερε, επίσης, ότι κάποιες περιοχές που είχαν χθες νερό σήμερα δυνατό να έχουν διακοπή ώστε να μπορέσουν να υδροδοτηθούν περιοχές που λόγω υψομέτρου δεν έφτασε ακόμα το νερό σε αυτές.