Αλήτικη επίθεση Μπέου στον Γ. Παπανδρέου (VIDEO)

Φραστική επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε χθες το μεσημέρι ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, την ώρα που ο πρώην πρωθυπουργός προσερχόταν σε ξενοδοχείο της πόλης για να συναντήσει στελέχη του κόμματός του Κίνημα Δημοκρατικού Σοσιαλισμού (ΚΙΔΗΣΟ).

Σύμφωνα με τοπικές ειδησεογραφικές πηγές, ο κ.Μπέος του φώναξε: «απατεώνα, κατέστρεψες την Ελλάδα. Ντροπή σου…». Ακολούθως στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του δημάρχου Βόλου και προσπάθησαν να τον προπηλακίσουν. Τελικά με την επέμβαση της αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν. Από την πλευρά του ο κ. Μπέος απειλεί με μηνύσεις τα στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ που του επιτέθηκαν.

Σε δήλωσή του κ. Παπανδρέου αναφέρει: «Δεν μας πτοούν αντιλήψεις και συμπεριφορές τραμπουκισμού ή νοεφασίζουσες, που θέλουν να συγκαλύψουν συγκεκριμένα συμφέροντα. Ο αγώνας ο δημοκρατικός, των δημοκρατικών πολιτών και του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, είναι ένας αγώνας συνεχής για ευνομία και ένα κράτος δικαίου που θα μπορεί να υπηρετεί αξίες, κανόνες για το δημόσιο συμφέρον».

Ο κ. Μπέος είναι πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας.