Ακούει κανείς;

Πόση διαπλοκή και διαφθορά σε αυτό τον τόπο;Μας έχουν “πνίξει” τα σκάνδαλα και εμείς οι απλοί πολίτες, παρακολουθούμε εμβρόντητοι,τα όσα συμβαίνουν, μη μπορώντας να αντιδράσουμε. Και εκεί που βλέπεις κάποιον να σηκώνει λίγο το ανάστημά του στους “δράκους” της διαφθοράς, περνάνε απο πάνω του σαν οδοστρωτήρες.

Μέχρι να συνέλθουμε απο το σκάνδαλο της πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας και το πάρτυ εκατομμυρίων που στήθηκε εις βάρος ανυποψίαστων πολιτών,κάποιων μάλιστα με σοβαρά προβλήματα υγείας,εμφανίστηκαν οι ελαττωματικοί ξύλινοι πάσσαλοι της ΑΗΚ. αυτοί που αγοράστηκαν,σπαταλώντας εκατομμύρια ευρώ απο το ταμείο αυτού του “κοινωφελούς” κατά τα άλλα οργανισμού!
Ο όρος “Σύγκρουση συμφερόντων” έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας.Διευθυντάδες οργανισμών εκμεταλλεύονται τη θέση τους, για να τα οικονομήσουν.Η οικογενειοκρατία καλά κρατεί.Το πώς συνδέονται ονόματα και θέσεις απο το το 1960,είναι εκπληκτικό.Μόνο στην Κύπρο συμβαίνει.Έχουμε παγκόσμια πατέντα!

Τα γράψαμε πολλές φορές.Δυστυχώς φαίνεται ότι θα τα γράψουμε ακόμα τόσες.Κουραστικό.Ψυχοφθόρο.
Σκέφτομαι, αν αξίζει τον κόπο να παλεύεις,να τα λες, να τα γράφεις, και να συγκρούεσαι με τους “δράκους” του συστήματος!

Για αυτό το “σύστημα”,το αόρατο, για το οποίο μίλησε ο Υπουργός Υγείας,με αφορμή την κατάπτυστη ενέργεια υπαλλήλων στο νεκροτομείο του Γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας,να πετάξουν ένα νεκρό βρέφος στα σκουπίδια! Πόση αξία έχει η ανθρώπινη ζωή,τί πάθαμε,πώς γίναμε έτσι,πώς “αρρωστήσαμε”τόσο πολύ;

Το σύστημα είναι σάπιο,είναι διεφθαρμένο.Ακούει κανείς;
Ο κόσμος είναι αηδιασμένος.Ακούει κανείς;
Παιδιά πεινάνε και οι Διευθυντάδες απαιτούν καινούργιες λιμουζίνες.Ακούει κανείς;
Άνεργοι και άλλοι με σοβαρές παθήσεις φυλακίζονται για χρέη 300 ευρώ.Την ίδια στιγμή,άλλοι κάνουν πάρτυ με τα εκατομμύρια που έκλεψαν.Ακούει κανείς;
Προφανώς δεν ακούει κανείς.Μας θεωρούν ήσυχα προβατάκια,που αύριο θα πάμε δουλειά,για το μεροκάματο,μέχρι να μας το κλέψει ξανά κάποιο λαμόγιο.Φυσικά,στις επόμενες εκλογές,θα τρέξουμε να ψηφίσουμε τους “δικούς” μας. Πολλοί,θα το κάνουμε,όχι γιατί οι δικοί μας είναι τόσο καλοί,αλλά για να μην νικήσουν οι άλλοι! Προφανώς και δεν ακούει κανείς! Προφανώς όλοι δεν ακούμε τίποτα πια!