Ακατάλληλο για ανηλίκους

Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για την άρση της βουλευτικής του ασυλίας του βουλευτή του ΔΗΣΥ, Ανδρέα Θεμιστοκλέους, δεν ήταν η είδηση για μένα.

Είδηση ήταν το απύθμενο θράσος ενός βουλευτή, που κάποτε μας έκανε μαθήματα ήθους και σεβασμού στους θεσμούς και στους νόμους.

Ένας από τους πολλούς πρωταγωνιστές του θιάσου, που λέγεται Κυπριακή Δημοκρατία. Ένα από τους πολλούς ομοϊδεάτες του, που συνεχίζει να παίζει με την υπομονή μας και να πριονίζει τις αντοχές μας.

Μια φάρα πολιτικών που όμοια τους δεν είδαμε μέχρι τώρα, βουτηγμένη στην ατασθαλία, νομίζοντας έτσι ότι θα κερδίσουν τη ψήφο του κόσμου.

Και έτσι για να μην ξεχνιόμαστε υπενθυμίζουμε:
Βουλευτής του ΔΗΣΥ Αντρέας Κυπριανού: Φωτογραφίζει εσώρουχα συνάδελφων του -γένους θυλικού- και τις αποκαλεί «τσούλες».
Βουλευτής του ΔΗΣΥ Αντρέας Θεμιστοκλέους: Τρέχει με 190 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο και όταν τον σταματήσει το ραντάρ κάνει διάλεξη στους τροχονόμους, για τη βουλευτική του ασυλία.
Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευγένιος Χαμπουλάς: Φωτογραφίζεται με μια πιατέλα αμπελοπούλια και γίνεται νούμερο στην Ευρώπη, ενώ προκαλεί και όσους συμπατριώτες τους δεν συμπαθούν το παράνομο θήραμα.
Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος: Στέλνει τα προσκλητήρια του γάμου του, με τα επιστολόχαρτα και το λογότυπο της βουλής. Αν είναι δυνατόν Χριστέ μου!

Τα έργα και ημέρες των βουλευτών μας και δεν έχει σημασία το κόμμα που τους στεγάζει είναι εδώ, για να μας θυμίζουν τα χάλια μας κυρίες και κύριοι.

Ότι περισσότερο πω θα αποτελέσει ακατάλληλο για ανηλίκους, για χρόνιους άνεργους, για απολυθέντες, κουρεμένους, βίαια φτωχοποιημένους και αδίκως δυσπραγούντες.

Φήμη