Αθώος δηλώνει ο παππούς – τέρας! Υπό κράτηση για οκτώ μέρες

Αθώος δηλώνει ο παππούς – τέρας που συνελήφθη από την αστυνομία ως ύποπτος για το βιασμό της 9χρονης εγγονής του.  Ο 77χρονος αρνείται οποιαδήποτε ενοχή στην υπόθεση, λέγοντας ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο…  Ισχυρισμός που δεν πείθει τους ανακριτές της υπόθεσης οι οποίοι τον οδήγησαν το πρωί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου σε κεκλεισμένη των θυρών διαδικασία, ζήτησαν και πήραν την οκταήμερη κράτηση του. Φως στην υπόθεση θα δώσει η κατάθεση του 13χρονου αδελφού.

Ο 13χρόνος αδελφός της 9χρονης που σύμφωνα με την καταγγελία της, συμμετείχε στο βιασμό της δεν συνελήφθη από την αστυνομία λόγω του νεαρού της ηλικίας της. Ωστόσο ο ανήλικος, ο οποίος έχει τεθεί υπό την φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας αναμένεται να δώσει κατάθεση το απόγευμα στους ανακριτές, στην παρουσία ψυχολόγου και λειτουργού του γραφείου.

Η συγκλονιστική ιστορία ήρθε στην επιφάνεια όταν χθες η ανήλικη μετέβη στην αστυνομία συνοδευόμενη από τους γονείς της και λειτουργό του γραφείου ευημερίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στους ανακριτές, ο 77χρονος, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έμενε συχνά μόνος με την εγγονή του, την βίαζε κατ’ επανάληψη, με τη συμμετοχή μάλιστα  και του 13χρονου αδελφού της.  Τα δε αδικήματα διαπράχθηκαν καθόλη τη διάρκεια του 2015. Μετά τη καταγγελία, η ανήλικη, εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος διαπίστωσε τη σεξουαλική κακοποίηση και το βιασμό της.

Αμέσως ο παππούς  ο οποίος κατάγεται  από χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Το απόγευμα ο 77χρονος αναμένεται να ανακριθεί εκ νέου για την υπόθεση.