Αθωωτική η απόφαση για την Αρίστο! – Τι δήλωσε ο Θεόδωρος Αριστοδήμου μετά την απόφαση

Αθώοι κρίθηκαν από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στην Πάφο οι Θεόδωρος Αριστοδήμου και άλλα τρία άτομα σε σχέση με την υπόθεση διαχωρισμού οικοπέδων στην περιοχή `Σκαλί` από την εταιρεία Αρίστο.

Αθώοι κρίθηκαν εκτός από τον Θεόδωρο Αριστοδήμου, η σύζυγός του Ρούλα, ο σχεδιαστής Χρίστος Σολομωνίδης και ο τέως δημοτικός μηχανικός του Δήμου Σάββας Σάββα.

Η απόφαση ανακοινώθηκε μετά από αγόρευση της Προέδρου του Κακουργιοδικείου που κράτησε τρεις ώρες.

Φανερά συγκινημένος ο επικεφαλής της Aristo προέβη στην πρώτη δήλωση μετά την αθώωση του, εξερχόμενος από το δικαστήριο. Ανέφερε ότι μετά από ένα χρόνο σκληρής δοκιμασίας για τον ίδιο την οικογένεια του και την εταιρεία, η δικαιοσύνη μίλησε.

«Μετά τα τόσα προβλήματα που μας δημιούργησαν, την διαπόμπευση άνευ προηγουμένου και αυτό το ξέρετε πολύ καλά εσείς οι δημοσιογράφοι. Διότι και τα ζήσετε και δυστυχώς κάποιοι από εσάς τα δημιουργήσατε. Η πληγή που μας έχει μείνει παρά την απόφαση της δικαιοσύνης είναι πολύ μεγάλη. Και δεν ξέρω πως αυτή η πληγή θα μπορέσει να κλείσει μόνο με την απόφαση. Την απόφαση αυτή της δικαιοσύνης η οποία αποτελεί ίσως και μια από τις τελευταίες ελπίδες σε αυτό τον τόπο».

Όπως είπε έχει ζήσει πολλά πράγματα αυτή την περίοδο, λέγοντας ότι θεσμοί του κράτους κατέρρευσαν και πως κάποιοι λειτούργησαν συνωμοτικά για να καταστρέψουν κάποιους ανθρώπους και μία εταιρεία.

«Ελπίζω να είμαστε εμείς τα τελευταία θύματα τέτοιων οργανωμένων επιδιώξεων. Διότι είναι κρίμα να οδηγούνται σε αυτή την ταλαιπωρία, τη διαπόμπευση την καταστροφή αθώοι άνθρωποι», τόνισε.