Αεροσκάφος με σκελετούς εντόπισαν στις Φιλιππίνες – Πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τα συντρίμμια αυτά να ανήκουν στην πτήσηΜΗ370

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, γυναίκα η οποία μετέβη για κυνήγι στη ζούγκλα ενός απομονωμένου νησιού των Φιλιππινών, ισχυρίζεται πως εντόπισε συντρίμμια αεροσκάφους με πολλούς σκελετούς.

Παρόλο που τα σενάρια, εντείνονται ότι μπορεί να πρόκειται για τα συντρίμια της μοιραίας πτήσης ΜΗ370 των Μαλαισιανών αερογραμμών εν τούτοις καμία επιβεβαίωση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής.

Οι αστυνομικές αρχές που μίλησαν με την Daily Mail επιβεβαίωσαν τον εντοπισμό πτερυγίου, ανέφεραν ωστόσο, επειδή ανάμεσα στα δύο σημεία (Φιλιππίνες-Ρεϊνιόν) παρεμβάλλεται ξηρά, η νήσος Βόρνεο, η Μαλαισία και τμήματα της Ινδονησίας, θεωρείται απίθανο το ενδεχόμενο το πτερύγιο να παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα.

Υπάρχει η πιθανότητα το συγκεκριμένο πτερύγιο να αποκολλήθηκε από το αεροσκάφος την ώρα της απογείωσης τον περασμένο Μάρτιο στην πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ που είχε προορισμό το Πεκίνο.