Αίθριος ο καιρός δεν αποκλείονται βροχές στα ορεινά

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα εμφανίζονται μετά το μεσημέρι, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 21 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα εμφανίζονται μετά το μεσημέρι, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τρίτη και σταδιακή πτώση την Τετάρτη και την
Πέμπτη.