Ήταν ο… άλλος! Τι ισχυρίζεται ο συλληφθείς για τη ληστεία στην Πάφο

Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση ο 39χρονος από τη Βουλγαρία ο οποίος συνελήφθη χθες από την αστυνομία σε σχέση με την ληστεία καταστήματος αποστολής χρημάτων, στη λεωφόρο Ελλάδος στην Πάφο  που διαπράχθηκε χθες λίγο μετά τη μια το μεσημέρι.  Ο ύποπτος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου όπου προφυλακίστηκε για έξι μέρες.

Ανακρινόμενος ο ύποπτος φέρεται να τοποθετεί τον εαυτό του στην περιοχή λίγο πριν τη διάπραξη της ληστείας, ισχυριζόμενος ότι είχε επισκεφθεί διπλανό μαγαζί για να αγοράσει κάτι. Αρνείται πεισματικά όμως ότι ήταν το πρόσωπο που διέπραξε τη ληστεία.  Ισχυρισμοί που δεν έπεισαν τους ανακριτές που αν και δεν βρήκαν στην κατοχή του  τα κλοπιμαία χρήματα,  οδήγησαν το πρωί τον 39χρονο ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου ζητώντας την οκταήμερη κράτηση του. Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της αστυνομίας για κράτηση του για έξι μέρες, έτσι το απόγευμα ο 39χρονος αναμένεται να ανακριθεί εκ νέου για την υπόθεση σε μια προσπάθεια των ανακριτών να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Η ληστεία διαπράχθηκε χθες το μεσημέρι, όταν ένας άντρας εισήλθε στο κατάστημα και αφού ακινητοποίησε τον 80χρονο ιδιοκτήτη, του άρπαξε 1500 ευρώ σε μετρητά και τράπηκε σε φυγή.  Ο δράστης ήταν ακάλυπτος, έτσι οι ανακριτές προέβησαν στη σύλληψη του 39χρονου βάση της περιγραφής που δόθηκε από πολίτες που βρέθηκαν στην περιοχή την ώρα της ληστείας.