Ήθελε “δικαιοσύνη” για το δηλητηριασμένο σκυλί του πυροβολώντας – νεαρός στη Λεμεσό

Σβάρνα τη γειτονιά με το κυνηγετικό και πυροβολώντας στον αέρα, έπιασε 22χρονος για να μάθει ποιος δηλητηρίασε το σκύλο του.  Τον κατήγγειλαν γείτονες και τώρα τον ψάχνει η αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών στη Λεμεσό. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία 37χρονος Ελληνοκύπριος, ενώ βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού του, αντιλήφθηκε μεγάλη αναστάτωση και άκουσε φωνές από το δρόμο. Βγήκε στη βεράντα της οικίας του για να δει τι συμβαίνει και είδε 22χρονο γείτονα του, με το κυνηγετικό όπλο στο χέρι, να φωνάζει πως του σκότωσαν το σκύλο και να απειλεί. Ακολούθως έριξε δύο πυροβολισμούς στον αέρα και ξαναγέμισε το όπλο του φωνάζοντας «Εν να σας παίξω ούλλους».

Στη συνέχεια ο 22χρονος, που είχε μαζί του και τον 25 ετών αδελφό του, άρχισε να ρωτά έναν – έναν τους γείτονες που μαζεύτηκαν εκεί ποιος δηλητηρίασε το σκύλο του. Απευθυνόμενος μάλιστα στον παραπονούμενο του είπε «Πρέπει να φοάστε, εσύ δηλητηρίασες το σκύλο».

Ο 37χρονος μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού όπου κατήγγειλε το περιστατικό. Η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα και καταζητεί τα δύο αδέλφια.