Έχουν ξεφύγει – Τρύπωσαν σε ξενοδοχείο στην Πάφο και λήστεψαν τουριστά – Πάλεψε μαζί τους αλλά του ξέφυγαν

Υπόθεση ληστείας, διάρρηξης, κλοπής και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 3.45π.μ. σήμερα, ενώ 25χρονος τουρίστας κοιμόταν σε δωμάτιο, τουριστικού καταλύματος στην Πάφο, ξύπνησε και αντιλήφθηκε εντός του δωματίου του, ένα άγνωστο πρόσωπο.

Στην προσπάθεια του 25χρονου, να σηκωθεί από το κρεβάτι, ο άγνωστος τον κτύπησε στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή.

Ο παραπονούμενος τον καταδίωξε, καταφέρνοντας να τον ακινητοποιήσει, στο μπαλκόνι του δωματίου. Ακολούθησε πάλη μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να σπάσει το κάγκελο του μπαλκονιού και να πέσουν και οι δύο στο έδαφος.

Τότε, δεύτερος άγνωστος, που βρισκόταν στη σκηνή, επιτέθηκε στον 25χρονο, χτυπώντας τον σε διάφορα σημεία του σώματός του. Αποτέλεσμα ήταν να καταφέρουν και οι δύο άγνωστοι, να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Μαζί τους, έφυγε και τρίτο πρόσωπο, το οποίο επίσης βρισκόταν στη σκηνή.

Ο 25χρονος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει ερυθρότητα στο θώρακα και αιμάτωμα στο δεξιό φρύδι. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.
Από το δωμάτιο του παραπονούμενου, ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας €600 περίπου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση.