Έτσι ξάφριζαν υπαλλήλους σε καταστήματα στην Πάφο – Και ανήλικοι στο «κόλπο»

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 23χρονη υπάλληλο καταστήματος πώλησης ειδών ένδυσης, στην Πάφο, ότι χθες κλάπηκαν από το εν λόγω κατάστημα το κινητό της τηλέφωνο και ένα ζεύγος σανδάλια. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η παραπονούμενη, γύρω στη 1.45μ.μ., εισήλθαν στο κατάστημα δύο αγόρια, συνοδευόμενα από μια νεαρή κοπέλα και μια γυναίκα.

Παρέμειναν στο κατάστημα γύρω στα 10 λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων τα δύο παιδιά απασχολούσαν συνεχώς την παραπονούμενη.

Όταν έφυγαν, η παραπονούμενη διαπίστωσε ότι κλάπηκε το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο βρισκόταν κοντά στο ταμείο, ενώ από περαιτέρω έλεγχο που διενήργησε, διαπίστωσε ότι κλάπηκε και ένα ζεύγος σανδάλια.

Λίγο αργότερα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 48χρονο υπάλληλο, άλλου καταστήματος πώλησης ειδών ένδυσης, που βρίσκεται επίσης στην Πάφο, ότι κλάπηκε το κινητό του τηλέφωνο.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο παραπονούμενος, γύρω στις 5.10μ.μ. χθες, εισήλθαν στο κατάστημα όπου εργάζεται, τέσσερα πρόσωπα, η περιγραφή των οποίων ομοιάζει με την περιγραφή των τεσσάρων προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στην πιο πάνω υπόθεση. Παρέμειναν στο κατάστημα γύρω στα δέκα λεπτά, καθ’ όλη τη διάρκεια των οποίων, απασχόλησαν τον παραπονούμενο και στη συνέχεια έφυγαν από το κατάστημα.

Ακολούθως, ο παραπονούμενος διαπίστωσε ότι κλάπηκε το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο βρισκόταν κοντά στο ταμείο του καταστήματος.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τα δύο καταστήματα όπου διενήργησαν εξετάσεις. Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν εξασφαλίσθηκε μαρτυρία εναντίον τεσσάρων προσώπων ηλικίας 38, 16, 8 και 5 ετών. Διενεργήθηκε έρευνα στην οικία τους, στην Πάφο, κατά τη διάρκεια της όποιας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια δύο κινητά τηλέφωνα και ένα ζεύγος σανδάλια.

Ακολούθως εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα εναντίον της 38χρονης και της 16χρονης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.