Έτρεχαν να προλάβουν – 42 κλήσεις για βοήθεια σε ένα 24ώρο!

Σε 42 κλήσεις για βοήθεια, 32 πυρκαγιές και 10 ειδικές εξυπηρετήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με ανακοίνωσή της, μεταξύ των οποίων σε πυρκαγιά που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε στέγη υποστατικού στο Στρόβολο και σε πυρκαγιά που προκάλεσε ζημιές σε εξοπλισμό αποθήκης φυτοφαρμάκων στην Πόλη Χρυσοχούς.

Σε ό,τι αφορά το περιστατικό στο Στρόβολο, σύμφωνα με την ανακοίνωση το μήνυμα λήφθηκε στις 18.43 και ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα.

«Στις 19.39 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε υποστατικό διαστάσεων 20Χ4 μέτρα, περίπου η οποία κατέστρεψε το περιεχόμενο του και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στη στέγη του», αναφέρεται. Σχετικά με την αποθήκη φυτοφαρμάκων στην Πόλη Χρυσοχούς το μήνυμα λήφθηκε στις 22.18 και ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Στις 22.26 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά στις αποθήκες φυτοφαρμάκων, η οποία προκάλεσε ζημιές σε εξοπλισμό της αποθήκης. Τα αίτια των δύο πυρκαγιών διερευνώνται χωρίς να έχει αποκλειστεί η πιθανότητα εμπρησμού, αναφέρεται.