«Έσβησε» τις ατέλειές της για να του αρέσει. Δείτε τη συγκλονιστική αντίδρασή του…

Αυτός ο άνδρας είχε την πιο συγκινητική αντίδραση όταν είδε τη σύζυγό του αλλοιωμένη από το Photoshop: «Την λατρεύω ακριβώς όπως είναι».

Θέλοντας να «ζωντανέψει» λίγο τον γάμο της, μια γυναίκα από το Τέξας προσέλαβε μια φωτογράφο μπουντουάρ για κάνει ένα δώρο στον σύζυγό της. Φωτογραφίες του εαυτού της με σέξι εσώρουχα οι οποίες ήθελε να είναι άψογες. Ζήτησε, λοιπόν, από την φωτογράφο να σβήσει κάθε ρυτίδα, κάθε ραγάδα, κάθε ατέλεια.

Αλλά για τον σύζυγό της, ήταν τα ελαττώματά της που την έκαναν σέξι.

Ετσι, όταν εκείνος έλαβε το άλμπουμ με τις φωτογραφίες της γυναίκας του ως χριστουγεννιάτικο δώρο, έγραψε την παρακάτω επιστολή στην φωτογράφο, η οποία (προς τιμήν της) τη δημοσίευσε (με την άδειά του και χωρίς να αναφέρει όνομά του) στο facebook.

H επιστολή, η οποία έγινε viral, γράφει:

«Γεια σας,

Είμαι ο σύζυγος της ********. Σας γράφω επειδή έλαβα πρόσφατα ένα άλμπουμ με τις φωτογραφίες της γυναίκας μου.

Δεν θέλω να πιστέψετε ότι είμαι καθ ‘οιονδήποτε τρόπο αναστατωμένος μαζί σας…. αλλά έχω κάποιες σκέψεις τις οποίες θα ήθελα να σας μεταφέρω.

Είμαι με τη γυναίκα μου από τότε που ήταν 18 ετών, και έχουμε δύο όμορφα παιδιά μαζί.

Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα όλα αυτά τα χρόνια, και νομίζω ή μάλλον ξέρω ότι η σύζυγός μου έκανε αυτή τη φωτογράφηση για να με ικανοποιήσει και να μου… ανάψει λίγο τα αίματα.

Μερικές φορές παραπονιέται ότι δεν είναι ελκυστική, μου λέει ότι δεν θα με κατηγορούσε αν ποτέ έβρισκα κάποια νεότερη.

Όταν άνοιξα το άλμπουμ της, η καρδιά μου σκίρτησε. Αυτές οι εικόνες… αν και είναι όμορφες και από έναν σαφώς πολύ ταλαντούχο φωτογράφο… δεν είναι η γυναίκα μου.

Κάνατε κάθε ένα από τα «ελαττώματα» της να εξαφανιστεί… και ενώ είμαι σίγουρος ότι αυτό ακριβώς σας ζήτησε να κάνετε, έτσι πήρατε τα πάντα από τη ζωή μας.

Όταν σβήσατε τις ραγάδες της, σβήσατε τα παιδιά μου. Όταν σβήσατε τις ρυτίδες της, σβήσατε πάνω από δύο δεκαετίες γέλιων και ανησυχιών. Όταν σβήσατε την κυτταρίτιδά της, σβήσατε την αγάπη της για τη μαγειρική και όλα τα καλά που έχουμε φάει όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν σας τα λέω όλα αυτά για να σας κάνω να νιώσετε άσχημα, εσείς απλά κάνετε τη δουλειά σας και το καταλαβαίνω.

Σας γράφω για να σας ευχαριστήσω. Βλέποντας αυτές τις εικόνες με κάνατε να συνειδητοποιήσω ότι δεν λέω αρκετά στη σύζυγό μου πόσο πολύ την αγαπώ και την λατρεύω ακριβώς όπως είναι.

Εκείνη το ακούει τόσο σπάνια, που σκέφτηκε ότι σε αυτές τις αλλοιωμένες από το Photoshop φωτογραφίες, είναι όπως θα την ήθελα να είναι.

Πρέπει να το διορθώσω αυτό και για την υπόλοιπη ζωή μας είμαι αποφασισμένος να γιορτάζω τις ατέλειές της.

Ευχαριστώ για την υπενθύμιση.

Με εκτίμηση,
********

 

Πηγή:thetoc.gr