Έπιασαν λαβράκι – Χειροπέδες σε διαρρήκτη με… περγαμηνές

Διαρρήκτης με περγαμηνές αποδείχθηκε 37χρονος από τη Λεμεσό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν δεκάδες ταυτότητες, ταξιδιωτικά έγγραφα, βιβλιάρια επιταγών και άλλη κλοπιμαία περιουσία. Ο 37χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση αφού φέρεται να εμπλέκεται σε σωρεία διαρρήξεων και κλοπών.

Ο ύποπτος συνελήφθη όταν μετά από πληροφορία, μέλη της αστυνομίας έκαναν ντου στο σπίτι του, ψάχνοντας ναρκωτικά. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του 37χρονου στη Λεμεσό, αντί ναρκωτικά, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, μεγάλος αριθμός προσωπικών εγγράφων, όπως δελτία ταυτότητας, διαβατήρια και βιβλιάρια επιταγών, καθώς επίσης ένα ηχοσύστημα, μια φωτογραφική μηχανή, τρία κλειδιά αυτοκινήτων και τρία μπρελόκ με κλειδιά.

Μεταξύ των εγγράφων που εντοπίστηκαν, διαπιστώθηκε ότι πέντε δελτία ταυτότητας και ένα διαβατήριο κλάπηκαν μετά από διαρρήξεις και κλοπές, οι οποίες διαπράχθηκαν σε διάφορες ημερομηνίες μεταξύ των χρονολογιών 2013 – 2015, στην επαρχία Λεμεσού.

Οι εξετάσεις όσον αφορά τα υπόλοιπα ανευρεθέντα έγγραφα και αντικείμενα θα συνεχιστούν για να εξακριβωθεί η προέλευσή τους. Το ΤΑΕ Λεμεσού και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.