Έπιασαν λαβράκι – Ναρκωτικά, διαρρηκτικά εργαλεία και πιστόλι στην κατοχή οδηγού στη Λεμεσό

Πρόσωπο το οποίο έχει απασχολήσει επανειλημμένα την αστυνομία είναι ο 46χρονος που συνελήφθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό, όταν στο όχημα που οδηγούσε εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών, διαρρηκτικά εργαλεία και ένα αεροβόλο πιστόλι.

Το όχημα του 46χρονου ανακόπηκε από μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης και κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ποσότητα μεταμφεταμίνης βάρους 0,2 γραμμαρίων, ένα έμφορτο αεροβόλο πιστόλι με τη γεμιστήρα του, ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε 72 σφαιρίδια αεροβόλου πιστολιού, δύο χειροψάλιδα, μια πένσα και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι με λεπίδα, μήκους 11 εκατοστών περίπου.

Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι το όχημα που οδηγούσε ο 46χρονος δεν καλυπτόταν από άδεια κυκλοφορίας για το β’ εξάμηνο του 2015.

Εναντίον του 46χρονου διερευνώνται υποθέσεις παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύκτας, παράνομης κατοχής αεροβόλου πιστολιού και διάπραξη τροχαίων αδικημάτων.