Έπιασαν δουλειά οι μπουλντόζες στη Διανέλλειο Τεχνική Σχολή στην Λάρνακα (pics)

Τα συνεργεία κατεδάφισης έπιασαν δουλειά και σήμερα προχώρησαν στη κατεδάφιση σε ένα από τα πιο ιστορικά σχολεία της Λάρνακας. Το πάλαι ποτέ κόσμημα της πόλης, είχε καταντήσει ένα κτίριο με την αυλή γεμάτη αγριόχορτα, σπασμένα παράθυρα, λιμνάζοντα νερά, τρωκτικά,σκουπίδια και κουνούπια.

Από την μετακόμιση των μαθητών στο Γυμνάσιο «Πετράκη Κυπριανού» το Σεπτέμβριο του 2011, η Διανέλλειος είχε εγκαταλειφθεί στη τύχη της χωρίς να γίνεται από τους αρμόδιους φορείς οποιαδήποτε ουσιώδης ενέργεια για το μέλλον της.

Όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορίας Λάρνακας Γιαννάκης «οι Λαρνακείς θα πρέπει να είναι κάθετοι ότι αυτός ο χώρος θα αξιοποιηθεί μόνο για την ίδρυση σχολείου. Το κράτος οφείλει να δει τη Λάρνακα όπως βλέπει και τις άλλες πόλεις και όχι για λόγους σκοπιμότητας, να στερήσουμε ένα χώρο από τα εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης. Εμείς θέλουμε ο χώρος να παραμείνει σχολικός, να βρεθούν οι τρόποι κατεδάφισης του παλιού κτιρίου και να ανεγερθεί στη θέση του ένα νέο σύγχρονο σχολείο».

diane1diane12diane13diane14

dianelliodianellioadianellioasdianelliosas