Λεμεσός: Έπεσε το ξύλο της αρκούδας για ένα… πάρκινγκ!

Το ξύλο της αρκούδας έπεσε στη Γερμασόγεια ανάμεσα σε πέντε πρόσωπα που συνεπλάκησαν για ένα… πάρκινγκ! Από τη συμπλοκή κάποιοι τραυματίστηκαν και κάποιοι φόρεσαν χειροπέδες!  Σε δεύτερο καυγά, πάλι στη Λεμεσό, τραυματίστηκε 40χρονος Πολωνός. Αν και ο ίδιος σφυρίζει αδιάφορα, οι ανακριτές εκτιμούν ότι αιτία του καυγά ήταν τα… μάτια γυναίκας.

Ο καυγάς που εκτυλίχθηκε σε άγρια συμπλοκή για το πάρκινγκ, άρχισε στις 4 τα ξημερώματα στη τουριστική περιοχή Γερμασόγεια με πρωταγωνιστές πέντε πρόσωπα, δύο Ουκρανούς ηλικίας 25 και 21 χρόνων, ένα Ρουμάνο 23 χρόνων, ένα Ρουμάνο 24 χρόνων και τον Ελληνοκύπριο πατριό του 47 χρόνων.

Οι τρεις νεαροί φέρονται να άρχισαν να φιλονικούν με τον 24χρονο Ρουμάνο και τον πατριό του διότι ενοχλήθηκαν που ο 47χρονος τους “επιασε” το πάρκινγκ. Τα αίματα άναψαν και σύντομα ο καυγάς εκτυλίχθηκε σε συμπλοκή με τους εμπλεκόμενους να κτυπούν ο ένας τον άλλον.  Πολίτες ενημέρωσαν την αστυνομία, περίπολα της οποίας μετέβησαν στο σημείο της συμπλοκής.  Με την άφιξη της αστυνομίας, οι πέντε σταμάτησαν τον καυγά, ενώ ο 47χρονος Ελληνοκύπριος ανέφερε στους αστυνομικούς τη κλοπή του κινητού του τηλεφώνου.  Από  σωματική έρευνα που έγινε στον 23χρονο Ρουμάνο για τον οποίο ο 47χρονος εξέφρασε υποψίες, εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο, έτσι και συνελήφθη.  Στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού μεταφέρθηκαν όμως και οι πέντε εμπλεκόμενοι στο καυγά ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς είχε συμβεί.  Ωστόσο λόγω του ότι οι τέσσερις ήταν τραυματισμένοι, διακομίσθηκαν σε κρατικά και ιδιωτικά νοσηλευτήρια.

 Ο 21χρονος Ουκρανός διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα στο χέρι και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.  Ο  25χρονος Ουκρανός διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές σε όλο του το σώμα και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.  Στο νοσοκομείο μετέβησαν επίσης ο 24χρονος Ρουμάνος και ο 47χρονος πατριός, όπου ο ο πρώτος φέρει εκδορές ο δεύτερος κάκωση κεφαλής και αιμάτωμα αριστερής βρεγματικής χώρας.

Για τα μάτια μιας γυναίκας

Μια γυναίκα εκτιμάται ότι ήταν η αφορμή για τον άγριο ξυλοδαρμό 40χρονου Πολωνού σε νυκτερινό κέντρο της Λεμεσού τα ξημερώματα.  Ο Πολωνός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λεμεσού, ισχυριζόμενος ότι δεν ξέρει τους λόγους για τους οποίους δέχθηκε την επίθεση, όπως επίσης δεν μπορεί να αναγνωρίσει τους δράστες.

Τον 40χρονο εντόπισε η αστυνομία, όταν στις 2.45 τα ξημερώματα  μέλη της δύναμης μετέβησαν σε νυκτερινό κέντρο στη Λεμεσό, μετά από πληροφορία ότι υπήρχε συμπλοκή.

Όπως διαπιστώθηκε, ενώ 40χρονος  Πολωνός διασκέδαζε στο εν λόγω κέντρο, δέχθηκε επίθεση από άγνωστα πρόσωπα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο 40χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση κεφαλής και κρατήθηκε για νοσηλεία. Αν και ο ίδιος σφυρίζει αδιάφορα για το συμβάν δηλώνοντας άγνοια για τους  δράστες και τα ελατήρια τους οι ανακριτές εκτιμούν ότι αιτία του καυγά, όπως όλα δείχνουν, ήταν  γυναίκα.