Έπεσαν στην παγίδα της ΥΚΑΝ – 26 κιλά χασίς έφτασαν στο ταχυδρομείο – Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς

Μετά από καλά στημένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ συνελήφθησαν πριν απο λίγο τρία νεαρά πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται σε υπόθεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, τα ναρκωτικά – 26 κιλά κάνναβη και δύο κιλά κοκαΐνη -, έφτασαν πιθανόν από την Ολλανδία στο Ταχυδρομείο της λεωφόρου Προδρόμου στη Λευκωσία, μέσα σε τέσσερα πακέτα.

Τα πακέτα παρέλαβε 30χρονος κάτοικος Στροβόλου, ο οποίος έξω από το σπίτι του στο Στρόβολο κατέβασε από το όχημα του ένα κασόνι. Αμέσως τα μέλη της ΥΚΑΝ σταμάτησαν και έκαναν έλεγχο, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι εντός του οχήματος υπήρχαν άλλα τρία κασόνια, τα οποία και αυτά περιείχαν ναρκωτικές ουσίες.

Λίγο μετά το μεσημέρι εμφανίστηκε στο σπίτι του ζευγάρι από τη Λευκωσία ηλικίας 25 χρόνων. Αμέσως επενέβησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ όπυ διαπίστωσαν ότι ο 30χρονος τους παρέδωσε σε κασόνια 12 κιλά κάνναβης. Και στα τρία πρόσωπα πέρασαν χειροπέδες  και οδηγήθηκαν στο τμήμα, όπου και ανακρίνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας αναμένονται κι άλλες συλλήψεις, αφού η αστυνομία αναζητεί τον “εγκέφαλο” της όλης επιχείρησης που μεσολάβησε για να φθάσουν τα ναρκωτικά στην Κύπρο.