Έξι μέρες μέσα για εμπρησμό αυτοκινήτου – Χειροπέδες σε δύο από την Πάφο

Διατάγματα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 31χρονο και 30χρονο, οι οποίοι συνελήφθηκαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού οχήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4 π.μ. τα ξημερώματα χθες, έγινε αντιληπτή πυρκαγιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 34χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας του στην Πάφο.

Από την πυρκαγιά, η οποία κατασβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ενώ από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Από την πρώτη στιγμή, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάφου, έσπευσαν στη σκηνή και κατέσβησαν τη φωτιά, που ωστόσο προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο πίσω μέρος του οχήματος.

Τη σκηνή επισκέφτηκαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων για περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τις πρώτες ενδείξεις είχε διαφανεί πως η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα, αφού εντοπίστηκαν δύο εστίες εξωτερικά. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των δύο προσώπων μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ