Έξαρση μισαλλοδοξίας με το ΕΛΑΜ στην πρώτη γραμμή «Κλείστε τα σύνορα»

French soldiers patrol near the Eiffel Tower in Paris as part of the highest level of "Vigipirate" security plan after a shooting at the Paris offices of Charlie Hebdo January 7, 2015. Gunmen stormed the Paris offices of the weekly satirical magazine Charlie Hebdo, renowned for lampooning radical Islam, killing at least 12 people, including two police officers in the worst militant attack on French soil in recent decades. The French President headed to the scene of the attack and the government said it was raising France's security level to the highest notch. REUTERS/Gonzalo Fuentes (FRANCE - Tags: CRIME LAW MILITARY)

Ήταν αναμενόμενο, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά του Παρισιού, να ηχήσουν και πάλι οι πατριωτικές κορώνες στην Κύπρο.

Σε ανακοίνωσή του το ΕΛΑΜ ( Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο ) εκφράζει την θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στο λαό της Γαλλίας.

Το τρομοκρατικό χτύπημα, προσθέτει, ας αντηχήσει σαν κώδωνας κινδύνου ώστε επιτέλους «να αφυπνιστούμε και να δούμε τον κίνδυνο που παραμονεύει». Το ΕΛΑΜ ζητά να κλείσουν τα σύνορα, «αφού τρομοκράτες του ISIS έχουν αδράξει την ευκαιρία που τους δίνεται μέσω της μετανάστευσης και των διαφόρων αντιρατσιστών, να εισχωρήσουν σε όλη την Ευρώπη».

Ζητεί επίσης την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, και τον έλεγχο των λεγόμενων “πολιτικών προσφύγων”.

Αναφέρει επίσης ότι αν οι τρομοκράτες κατάφεραν τέτοιο μεγάλο χτύπημα σε μία χώρα με σοβαρότερα μέτρα ασφαλείας, είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει κάτι παρόμοιο στην Κύπρο.

Αγαπητοί οπαδοί του νεοναζιστικού κινήματος στην Κύπρο, το να σπέρνεις τον πανικό είναι η εύκολη μορφή εκφοβισμού της κοινής γνώμης.

Κάποιος όμως, πρέπει να σας εξηγήσει ότι η αναγνώριση της αξιοπρέπειας και των ίσων και αναπαλλοτρίωτων δικαιωμάτων της ελευθερίας ενός ανθρώπου στη ζωή, αποτελεί το θεμέλιο της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της ειρήνης στον κόσμο.

‘Ολοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα.

Είναι προικισμένοι με λογική και συνείδηση, και οφείλουν να συμπεριφέρονται μεταξύ τους με πνεύμα αδελφοσύνης.

Κάθε άνθρωπος δικαιούται να επικαλείται όλα τα δικαιώματα και όλες τις ελευθερίες του χωρίς καμία απολύτως διάκριση, ειδικότερα ως προς τη φυλή, το χρώμα, το φύλο, τη γλώσσα, τις θρησκείες, τις πολιτικές ή οποιεσδήποτε άλλες πεποιθήσεις, την εθνική ή κοινωνική καταγωγή, την περιουσία, τη γέννηση ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση.

Σας λέει κάτι αυτό;

Αν οι υπερδυνάμεις δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τις ισορροπίες, δεν σημαίνει ότι φταίνε όλοι αυτοί που εκδιώκονται από τις χώρες τους και πηγαίνουν στο άγνωστο, με πολλές φορές ούτε την βάρκα για ελπίδα.

Η εκμετάλλευση για διασπορά μίσους υπό τον μανδύα της προστασίας, είναι ανήθικη και υπερβολικά πονηρή…

Ας μην ξεχνούμε ποτέ: Κάποτε ήμασταν και εμείς πρόσφυγες, εκτός αν ξεχνάμε τόσο γρήγορα

Κρατίνος