Ένοπλος απήγαγε τη γυναίκα και το 2χρονο παιδί της. Συναγερμός στην αστυνομία Λάρνακας. Ψάχνουν να βρουν που πήρε τα θύματα ο δράστης. Υπάρχουν και άλλοι μαζί με τον δράστη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 9 το πρωί, Ελληνοκύπριος κατήγγειλε ότι ο πρώην άντρας της συμβίας του μπούκαρε στην οικία όπου διαμένουν και υπό την απειλή όπλου άρπαξε αυτή και το 2χρονο παιδί τους και τράπηκε σε φυγή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί με το δράστη βρίσκονταν και άλλα άτομα που τον βοήθησαν.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σαρώνουν την πόλη σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το χώρο όπου ο δράστης βρίσκεται με τα θύματα του. Παράλληλα έχουν δοθεί στα περίπολα περιγραφή τόσο του ένοπλου όσο και των θυμάτων, όπως επίσης και του οχήματος με το οποίο κινούνται για να ευκολυνθεί ο εντοπισμός τους. Σε εγρήγορση βρίσκονται και διαπραγματευτές της Αστυνομίας σε περίπτωση εντοπισμού τους να αναλάβουν δράση.