Ένα βήμα μπροστά ο Δήμος Αγίας Νάπας – Δωρεάν στάθμευση για το κοινό σε όλες τις παραλίες

Δωρεάν στάθμευση για το κοινό σε όλες τις παραλίες της Αγίας Νάπας και στο λιμανάκι για ολόκληρο τον Αύγουστο, προσφέρει ο Δήμος Αγίας Νάπας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι η απόφαση του Δήμου λήφθηκε «στο πλαίσιο της πολιτικής του για έμπρακτες ενέργειες, οι οποίες δείχνουν την εκτίμηση προς τους δημότες αλλά και στους Κύπριους επισκέπτες της Αγίας Νάπας. Η απόφαση αναφέρει ότι για όλο το μήνα Αύγουστο, η στάθμευση σε όλες τις παραλίες της Αγίας Νάπας και στο Λιμανάκι θα είναι δωρεάν για το κοινό».

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο «επιθυμούν να ευχαριστήσουν για ακόμη μια φορά τους κατοίκους και ντόπιους επισκέπτες για την αγάπη και στήριξη τους προς την Αγία Νάπα. Πρόσφατα τέθηκε σε ισχύ ακόμη μια πρωτοποριακή ενέργεια του Δήμου, η έκδοση ετήσιας κάρτας για τις παραλίες, όπου με μόνο 50 ευρώ, οι κάτοχοι παίρνουν ομπρέλα και δύο κρεβατάκια για όσες φορές επισκέπτονται τις παραλίες μέσα στο χρόνο».

Ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος ανέφερε σύμφωνα με την ανακοίνωση ότι «μετά την κίνηση του Δήμου να αναλάβει ο ίδιος τη διαχείριση ομπρελών και κρεβατιών στις παραλίες της Αγίας Νάπας, θα ακολουθήσουν και άλλες με στόχο την εξυπηρέτηση του κοινού. Η διαχείριση αυτή θα αποφέρει σημαντικά  αυξημένα έσοδα  στο Δήμο και κυρίως καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης με σεβασμό  προς τους επισκέπτες στις παραλίες μας».

Σύμφωνα με τον κ. Καρούσο «ο Δήμος με τα έσοδα από τη διαχείριση ομπρελών και κρεβατιών στις παραλίες του θα μπορέσει να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο το τουριστικό προϊόν της Αγίας Νάπας, να προχωρήσει σε υλοποίηση νέων έργων και κυρίως να ικανοποιήσει το δημότη και ντόπιο τουρίστα για την προτίμηση του, με ανταπόδοση προσφοράς».