Έκρυψε την ηρωίνη στον τοίχο του σπιτιού του – Δείτε το βίντεο!

Η αστυνομία ανέλυσε τη μεθοδολογία του δράστη και μετά από έφοδο στο σπίτι του, τον συνέλαβε και σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στον τοίχο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι πέντε συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους άνω των πέντε κιλών.

Συνελήφθη χθες, σε περιοχή της Αττικής, 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, διακινητής μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

19092015ioniadiakinisi005

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, ύστερα από πολυήμερη μεθοδική έρευνα, συστηματοποίησαν τη δράση του 39χρονου και ανέλυσαν την μεθοδολογία που ακολουθούσε για τη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων της ηρωίνης.

19092015ioniadiakinisi004

Στη συνέχεια, κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στην Αθήνα, εντόπισε και συνέλαβε τον 39χρονο, στο πλαίσιο αιφνιδιαστικής επιχείρησης, χθες το βράδυ σε περιοχή της Αττικής. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των ευρώ, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

19092015ioniadiakinisi003