Έκλεψαν μικρό ταμείο στην Ομοσπονδία κυνηγών – Ποιος συνελήφθη και γιατί

Στη σύλληψη ενός 69χρονου  από τη Λάρνακα προέβη η αστυνομία χθες το απόγευμα.  Θεωρείται ύποπτος για κλοπή μεταλλικού κουτιού που περιείχε το ποσό των 983 ευρώ, το οποίο είχε ξεχάσει στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο στα Κλαυδιά ο Ταμίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κυνηγών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 19 Οκτωβρίου καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου από τον Ταμία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κυνηγών ότι τη προηγούμενη μέρα (18 Οκτωβρίου), κατά τη διάρκεια αγώνων σκοποβολής που διεξάγονταν στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο στα Κλαυδιά της επαρχίας Λάρνακας, κλάπηκε ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε εισπράξεις με το ποσό να ανέρχεται στα 983 ευρώ, το οποίο είχε ξεχάσει στο χώρο.

Από εξετάσεις που έγιναν και από μαρτυρίες που συγκεντρώθηκαν εξασφαλίστηκαν εντάλματα έρευνας και σύλληψης σε οικία ιδιοκτησίας 69χρονου Ελληνοκυπρίου από τη Λάρνακα. Ο άνδρας συνελήφθηκε χθες γύρω στις 21.30 χθες το βράδυ από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε και ανακρινόμενος ο 69χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.
Αναμένεται ότι σήμερα ο 69χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.