Έκλεισε τελικά – Αναστασιάδης-Ακκιντζί θα δουν τη θεατρική παράσταση “Ιππόλυτος” στη Σαλαμίνα

“Κλείδωσε”, όπως όλα δείχνουν το επόμενο ραντεβού κοινωνικού χαρακτήρα μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Οι δύο άντρες, θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση “Ιππόλυτος”, από τα μέλη του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου, που θα ανέβει στο Αρχαίο Θέατρο της κατεχόμενης Σαλαμίνας, περί τα τέλη Ιουλίου.

Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, τεχνικό προσωπικό και συνεργάτες έχουν ήδη ενημερωθεί για το γεγονός και έχουν κληθεί να βρίσκονται σε εγρήγορση, καθώς η ημερομηνία διεξαγωγής της παράστασης δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διεύθυνση του ΘΟΚ, αποφάσισαν να παρέχουν τη δυνατότητα σε καλλιτέχνες και  εργαζόμενους να συνοδεύονται από συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα, καθώς θα τους δοθούν διπλές προσκλήσεις.

Οι προσκεκλημένοι θα μεταφερθούν στο Αρχαίο Θέατρο της κατεχόμενης Σαλαμίνας με λεωφορεία, αφού πρώτα δηλώσουν συμμετοχή και υποβάλουν τα προσωπικά τους στοιχεία, για τον απαιτούμενο έλεγχο από τις κατοχικές αρχές.