Έκθεση του Γενικού Ελεγκτή “καίει” τον Δήμαρχο Αγίου Δομετίου – Τι καταγγέλει η Ε.Χαραλαμπίδου

Εκτεθειμένο αφήνει η έκθεση του Γενικού Ελεγκτή τον Δήμαρχο Αγίου Δομετίου για τα τέσσερα γήπεδα  futsal ιδιοκτησία της Σχολικής Εφορείας Αγίου Δομετίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της βουλευτού του ΑΚΕΛ Ειρήνης Χαραλαμπίδου “ο Δήμαρχος Αγίου Δoμετίου μετά την Έκθεση  του Γενικού Ελεγκτή, ημερομηνίας 9 Νοεμβρίου 2015, για τον τρόπο που διαχειρίστηκε και παρέδωσε σε ιδιώτη τα τέσσερα γήπεδα futsal που ανήκουν στην σχολική Εφορεία, παραβιάζοντας τη συμφωνία που είχε με την Σχολική Εφορεία και με την ανοχή του Υπουργείου Παιδείας!”

 “Ο ιδιώτης θα έχει σημαντικά κέρδη, ενώ ο Δήμος θα λαμβάνει ευτελές ενοίκιο μηνιαίως, συμπεριλαμβανομένης και της διαχείρισης της καντίνας στο Αθλητικό χώρο. Ο καθένας μπορεί να κατανοήσει τι κέρδος θα έχει ο ιδιώτης, με την υφιστάμενη συμφωνία σε βάρος των δημοτών του Αγίου Δομετίου” συπληρώνει στην ανακοίνωσή της η βουλευτής.

“Αναμένουμε την τοποθέτηση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, ως προς τις ενέργειες, τις οποίες προτίθεται να προβεί, για να σταματήσει ο Δήμος να παραβιάζει τις πρόνοιες της σύμβασης με τη Σχολική Εφορεία” καταλήγει η κ. Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Το θέμα έχει εγγραφεί εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΑΚΕΛ από τους κ. Ε.Χαραλαμπίδου, Π.Παπαγεωργίου και Α.Δαμιανού,  στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου.