Έκαψαν τετράτροχη στη Λάρνακα – Τι ψάχνει η αστυνομία

Τετράτροχη μοτοσικλέτα, την οποία ενδεχομένως να έκλεψαν προηγουμένως λαμπάδιασαν το πρωί οι εμπρηστές.  Ψάχνουν τα ελατήρια οι ανακριτές αφού η τετράτροχη ανήκει σε εταιρεία. Έκλεψαν τη μοτοσικλέτα, έκαναν ότι έκαναν μαζί της και στη συνέχεια την έκαψαν για να σβήσουν τα ίχνη τους ή έστειλαν μήνυμα οι δράστες;

Συγκεκριμένα, στις 4.40π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε γήπεδο Δημοτικού σχολείου, στη Λάρνακα, υπάρχει φωτιά.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν μια τετράτροχή μοτοσικλέτα να καίγεται. Στη σκηνή μετέβησαν και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί η επέμβασή τους, αφού η φωτιά έσβησε από μόνη της. Από τη φωτιά, η μοτοσικλέτα, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ακολούθησαν εξετάσεις, στη σκηνή, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης. Διαπιστώθηκε επίσης ότι εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας, είναι εταιρεία, τα γραφεία της οποίας βρίσκονται στη Λάρνακα. Οι ανακριτές ψάχνουν τα ελατήρια της κακόβουλης ενέργειας, τα οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά τις καταθέσεις των ιδιοκτητών της εταιρείας.