Έκαναν όργιο… και τους πέταξαν ντομάτες!Τραγελαφική κατάληξη είχε το… ομαδικό, στην αυλή του σπιτιού τους!

Τρεις gay ξεσήκωσαν ολόκληρη τη γειτονιά, αλλά οι κάτοικοι «απάντησαν» με τομάτες και άλλα ζαρζαβατικά! Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μία εβδομάδα, και συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της προηγούμενης Παρασκευής, κοντά στα Προσφυγικά, ανάμεσα από Αγ. Τριάδα και Σμύρνης.

Οι τρεις φίλοι είχαν συναντηθεί από νωρίς το απόγευμα στο σπίτι του ενός εξ αυτών, που είναι μια μονοκατοικία. Λόγω της αφόρητης ζέστης κάθισαν στην αυλή στην οποία έχουν ανεμπόδιστη ορατότητα όλοι οι γείτονες των γύρω πολυκατοικιών. Αργά το βράδυ, αποφάσισαν να κοιμηθούν έξω σε στρώματα, αλλά δεν δίστασαν (νομίζοντας προφανώς ότι δεν γίνονται αντιληπτοί) να προχωρήσουν και σε …ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ τους! Ήταν ήδη μεταμεσονύκτια η ώρα και προφανώς κανείς δεν ήταν σε μπαλκόνι, όμως οι ερωτικές κραυγές τους άρχισαν να γίνονται ολοένα και πιο δυνατές και αισθητές σε μεγάλη απόσταση. Και ειδικά στις πρώτες πολυκατοικίες που λόγω του ότι σχηματίζουν κύκλο, δημιουργείτο έντονος αντίλαλος. Αποτέλεσμα λοιπόν ήταν να βγουν οι πρώτοι κάτοικοι στα μπαλκόνια για να διαμαρτυρηθούν, όμως οι τρεις φίλοι συνέχισαν ανενόχλητοι και αδιαφορώντας για το αν ενοχλούν. Μάλιστα εκτός από τις φωνές, οι γείτονες μπορούσαν να δουν τα… πάντα μιας και στην αυλή υπήρχε και φως! Κυριολεκτικά η γειτονιά είχε σηκωθεί στο… πόδι αλλά λύση δεν φαινόταν να δίνεται.

Άρχισαν να …πετούν τομάτες και λαχανικά!

Μέχρι που ένας από τους κατοίκους αποφάσισε να αντιδράσει με «πυρά» χρησιμοποιώντας τομάτες από το ψυγείο! Άρχισε να τις πετά προς την αυλή των gay, εισπράττοντας υβριστική απάντηση εκ μέρους τους. Γεγονός όμως που πυροδότησε ακόμα μεγαλύτερη αλλά παρόμοια αντίδραση και από άλλους κατοίκους που επίσης άρχισαν να ρίχνουν ό,τι φρούτο ή λαχανικό είχαν στα σπίτια τους. Τελικά το επεισόδιο έλαβε τέλος μετά την παρέμβαση γειτόνισσας η οποία επιτέθηκε και στους gay για την αδιαφορία τους αλλά και στους γείτονές τους που επέλεξαν αυτόν τον τρόπο να αντιδράσουν. Το επεισόδιο έληξε σχετικά γρήγορα χωρίς άλλα παρατράγουδα, όμως οι συζητήσεις στην περιοχή δίνουν και παίρνουν όλες αυτές τις μέρες…

Πηγή:dete.gr