Έκαναν βόλτες με κλεμμένο αυτοκίνητο στη Λεμεσό – Χειροπέδες στον 18χρονο οδηγό ψάχνουν τον συνοδηγό

Γύρω στις 11.45 χθες βράδυ, μέλος του ΤΑΕ Λεμεσού, το οποίο βρισκόταν εκτός υπηρεσίας σε περιοχή της Λεμεσού, αντιλήφθηκε κλοπιμαίο όχημα να κινείται στην οδό Ναυαρίνου.

Αμέσως, ενημέρωσε σχετικά τον Αξιωματικό Υπηρεσίας και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού έσπευσαν στην περιοχή και με τη χρήση φάρων και σειρήνας, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει το όχημα, χωρίς ωστόσο αυτός να το πράξει.

Ακολούθως, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα προσπάθησε να διαφύγει, παραβιάζοντας σήματα τροχαίας. Στη συνέχεια, το όχημα προσέκρουσε σε μικρό κυκλικό κόμβο και ακινητοποιήθηκε, ενώ με την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου, ο οδηγός και ο συνοδηγός τράπηκαν σε φυγή.

Αμέσως, ακολουθήθηκε από μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Λεμεσού και του ΤΑΕ Λεμεσού και αφού ανακόπηκε, συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 18χρονο ομογενή κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος οδηγούσε το εν λόγω αυτοκίνητο με μαθητική άδεια οδηγού. Ο συνοδηγός του οχήματος, Ελληνοκύπριος, επίσης 18 ετών κατάφερε να ξεφύγει και καταζητείται.

Το όχημα είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 24/8/2015 από κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος ανέφερε ότι μεταξύ των ωρών 11.30μ.μ. στις 23/8/15 και 7π.μ. στις 24/8/15 άγνωστοι έκλεψαν το όχημά του, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο και κλειδωμένο έξω από την οικία του στη Λεμεσό. Το ΤΑΕ Λεμεσού και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις έρευνες για εντοπισμό του δεύτερου νεαρού.