Έζησαν τον εφιάλτη από οικείο τους χέρι – γυναίκα και τα τρία ανήλικα παιδιά της στη Λεμεσό

Τον τρόμο και τον πανικό από οικείο χέρι, έζησαν 29χρονη γυναίκα και τα τρία ανήλικα παιδιά της.  Δράστης ο 22χρονος φίλος της ο οποίος οδήγησε ιδιαίτερα επικίνδυνα το αυτοκίνητο της στο οποίο επέβαιναν η ίδια και τα παιδιά της και στη συνέχεια τους εγκατέλειψε μέσα στη νύκτα κλέβοντας  ακόμη και το κινητό της τηλέφωνο!

Το περιστατικό συνέβη χθες βράδυ στη Λεμεσό όταν ο 22χρονος τηλεφώνησε στη φίλη του ζητώντας της να τον παραλάβει από συγκεκριμένο σημείο της πόλης.  Η 29χρονης έβαλε τα τρία ανήλικα παιδιά της στο αυτοκίνητο και κίνησε να τον συναντήσει.  Όταν συναντήθηκαν, αυτός πήρε το τιμόνι και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να την βρίζει και να της φτύνει.  Στη συνέχεια έβαλε μπρος τη μηχανή και άρχισε να οδηγεί επικίνδυνα, προκαλώντας τον τρόμο στα ανήλικα παιδιά αλλά και την μητέρα τους.

Μετά από αρκετή ώρα και αφού η 29χρονη παρακάλεσε επανειλημμένα τον 22χρονο να ηρεμήσει και να σταματήσει το αυτοκίνητο και ενώ τα παιδιά έκλαιγαν τρομοκρατημένα, αυτός το έπραξε.  Στη συνέχεια τους έβγαλε δια της βίας από το αυτοκίνητο και αφού άρπαξε το κινητό τηλέφωνο της φίλης του, τους εγκατέλειψε κοντά στην τουρκοκυπριακή συνοικία και συγκεκριμένα στο λύκειο Αγίου Αντωνίου. Φεύγοντας της είπε μάλιστα ότι θα πωλήσει το αυτοκίνητο για να αγοράσει ναρκωτικά.

Έντρομη η γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά της, άρχισαν να ζητούν βοήθεια από περαστικούς. Στη συνέχεια ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία τους παρέλαβε και εναντίον του 22χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.