Έγιναν swingers λόγω… χρεών! Απίστευτη ιστορία ζευγαριού από την Πάτρα

Και όμως η ιστορία είναι αληθινή και συμβαίνει στην Πάτρα.  Ζευγάρι έγινε swingers, όχι από χόμπι αλλά από οικονομική ανάγκη! Και μάλιστα, είναι κάτι που δεν διστάζουν να το ομολογούν και οι ίδιοι, λέγοντάς το ανοιχτά ακόμα και σε φιλικά τους πρόσωπα και πρωτίστως στα ζευγάρια με τα οποία κανονίζουν ερωτικά ραντεβού για… τέσσερις ή και περισσότερα άτομα!

Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο επί μια δεκαετία και έχει δύο μικρά παιδιά, και η ηλικία και των δύο είναι γύρω στα πενήντα. Ο άνδρας ήταν οδηγός φορτηγού αλλά την τελευταία διετία τουλάχιστον κάνει αραιά και πού μεροκάματα τα οποία δεν είναι αρκετά για να μπορέσει να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις και ανάγκες της οικογένειας. Η γυναίκα του είναι ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος στο αρκτικό διαμέρισμα της πόλης, όμως αφενός τα έσοδα είναι πλέον πενιχρά και αφετέρου τα πάγια έξοδα του καταστήματος σε συνδυασμό με τα χρέη προς ταμεία και εφορία από προηγούμενα χρόνια, είναι τεράστια.

Έτσι η λειτουργία του μαγαζιού προκαλεί περισσότερο ζημιά αντί να δίνει καθημερινή «ανάσα» στα προβλήματα του ζευγαριού . Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, τους έφερε στο χείλος της καταστροφής και το στεγαστικό δάνειο που είχαν πάρει και πλέον αδυνατούν να εξυπηρετούν. Οι δυο τους είναι πολύ εμφανίσιμοι και αθλητικοί τύποι και πάντα γινόντουσαν η ψυχή της παρέας, έχοντας ταυτοχρόνως έντονο ερωτισμό σαν ζευγάρι, όπως τονίζουν οι φίλοι τους. Ίσως όλα αυτά τους οδήγησαν στη σκέψη να γίνουν swingers, αλλά με το… αζημίωτο!

ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΜΕ… ΟΥΡΑ !Παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες στα ενδιαφερόμενα ζευγάρια

Ο τρόπος που το ξεκίνησαν είναι αρκετά εύκολος. Και φαίνεται πως το ζευγάρι, (προφανώς θα υπήρχε και το ανάλογο υπόβαθρο), δεν το πολυσκέφτηκε. Έφτιαξε ένα προφίλ σε ειδικό σάιτ γνωριμιών ζευγαριών και άρχισε την αναζήτηση ζευγαριών από Πάτρα και γύρω περιοχές. Στις περαιτέρω συνομιλίες, όμως, έμπαιναν στο «ψητό». Γράφοντας στο εκάστοτε ενδιαφερόμενο ζεύγος ότι μπορούν να εξασφαλίσουν δικό τους χώρο και στιγμές έντονου και ιδιαίτερου σεξ, όμως όλα αυτά θα έπρεπε να γίνουν έναντι τιμήματος! Το οποίο αναλόγως με την περίπτωση φθάνει μέχρι και τα 100 ευρώ τη βραδιά.

Φυσικά υπόσχονται και πολλά extreme ερωτικά παιχνίδια, παρέχοντας τη δυνατότητα για ικανοποίηση κάθε φαντασίωσης! Όπως λένε άτομα του περιβάλλοντος του ζευγαριού, κάνουν αυτή τη «δουλειά» από τον περασμένο Σεπτέμβριο και ήδη βρίσκονται σε καλύτερο οικονομικό στάδιο. Ενώ και μεταξύ τους, λέγεται, ότι τα έχουν βρει, μια και τα οικονομικά ζητήματα τους είχαν οδηγήσει ακόμα και στα… πρόθυρα του χωρισμού!

Πηγή:dete.gr