Έβαλαν στο μάτι κατοικία Ρώσων στη Πύλα – 2550 ευρώ η λεία τους

Φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, tablet, χρηματικό ποσό 1,250 ευρώ, πέντε μπουκάλες ουίσκι και διάφορα έγγραφα μεταξύ των οποίων και μία ρωσική άδεια οδηγού, κλάπηκαν από σπίτι όπου διαμένει τουρίστρια από τη Ρωσία, στη τουριστική περιοχή Πύλας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία , γύρω στη μία χθες το μεσημέρι καταγγέλθηκε από 36χρονη από τη Ρωσία που βρίσκεται για διακοπές στην Κύπρο, ότι μεταξύ των ωρών 09.00 – 11.00 το πρωί, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι όπου διαμένει στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι άγνωστοι έκλεψαν από την οικία ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας 700 ευρώ, ένα tablet αξίας 500 ευρώ, μία τσάντα αξίας 50 ευρώ εντός της οποίας υπήρχε το χρηματικό ποσό των 1,250 ευρώ και πέντε μπουκάλες ουίσκι, αξίας 50 ευρώ.

Από την οικία κλάπηκαν επίσης διάφορα έγγραφα μεταξύ των οποίων και μία ρωσική άδεια οδηγού.

Συνολικά τα κλαπέντα ανέρχονται στο ποσό των 2,550 ευρώ και δεν καλύπτονται από ασφάλεια.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας και από έρευνες που διενήργησαν διεφάνη ότι ο άγνωστος ή οι άγνωστοι πέτυχαν είσοδο στην οικία, παραβιάζοντας με αιχμηρό αντικείμενο την κύρια πόρτα του σπιτιού.

Στην οικία υπάρχουν εγκατεστημένα κλειστό σύστημα συναγερμού και κλειστό σύστημα παρακολούθησης, τα οποία ωστόσο δεν ήταν σε λειτουργία.