Άργησε αλλά έφερε παίκτη με ηχηρό όνομα η Ομόνοια

Η Ομόνοια ολιγώρησε καθ όλη την διάρκεια την μεταγραφικής περιόδου , με αποτέλεσμα να μην προλάβουν οι πράσινοι το χρονικό περιθώριο των μεταγραφών .

Έστω όμως και την υστάτη , έστω και με ποδοσφαιριστή ο ποίος ήταν άνεργος η Ομόνοια έκανε μεταγραφή και μάλιστα μεταγραφή ενός παίκτη με πλούσιο βιογραφικό.

Ο Ντρι Ρομαρίκ, είναι ο νέος αμυντικός της Ομόνοιας,  το βιογραφικό του και οι παραστάσεις του δείχνουν ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό παίκτη και για ένα παίκτη ο οποίος μπορεί να βοηθήσει .

Ο Ρομαρίκ μετρά 149 συμμετοχές στη Ligue 1 της Γαλλίας, 121 στη La Liga της Ισπανίας, 44 στη Jupiler League του Βελγίου, συμμετοχές σε ομίλους του Champons League και του Europa League, βασικός και στα 3 παιχνίδια της Ακτής Ελεφαντοστού στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 κόντρα σε Βραζιλία, Βόρειο Κορέα και Πορτογαλία.

Παρόλα αυτά  ο Ρομαρίκ δεν είναι στα καλύτερα χρόνια της καριέρας του, δεν παύει να είναι όμως ένα τεράστιο όνομα, που έχει ποιότητα και εμπειρία όχι μόνο να αντεπεξέλθει στη Κύπρο, αλλά να κάνει και τη διαφορά.

Αν θα παίξει ή όχι μόνο ο χρόνος θα το δείξει , πάντως είναι ένα ηχηρό όνομα που σίγουρα προκαλεί κάποιο ενθουσιασμό.