Άργησαν μεν αλλά στο τέλος τα κατάφεραν – Συνελήφθη καταζητούμενος “ιππότης της ασφάλτου”

Χρειάστηκαν τρεις μήνες για να εντοπιστεί, όμως ποτέ δεν είναι αργά.  Στην σύλληψη 30χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών, παράνομη κατοχή ναρκωτικών, αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση τροχαίου δυστυχήματος , αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 4 Απριλίου του 2015.

Το συμβάν είχε σημειωθεί μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα της 4ης Απριλίου, όταν μέλη της Τροχαίας Πάφου που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπόλια στην Πάφο, εντόπισαν όχημα το οποίο μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε μέσω του Κέντρου Ελέγχου Μηνυμάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν καλυπτόταν από ασφάλεια έναντι τρίτου κίνδυνου.

Αμέσως έγινε χρήση των φάρων και ο οδηγός κλήθηκε μέσω της μικροφωνικής συσκευής του περιπολικού να σταματήσει για έλεγχο αλλά παρέλειψε να το πράξει, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα και παραβιάζοντας σήματα τροχαίας.

Στη συνέχεια το εν λόγω όχημα συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα, το οποίο ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να προκληθεί τροχαίο δυστύχημα.

Παρά το δυστύχημα, ο οδηγός συνέχισε την πορεία του. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο οδηγός του οχήματος, το οδήγησε σε αδιέξοδο και αφού το σταμάτησε, βγήκε από αυτό και τράπηκε σε φυγή.

Σε έρευνα που έγινε στο εν λόγω όχημα, εντοπιστήκαν τρία φυσίγγια, ένα μαχαίρι με λεπίδα μήκους 19 εκατοστών και ποσότητα άσπρης σκόνης κοκαΐνης βάρους ενός περίπου γραμμάριου.

Η οδηγός του αυτοκινήτου που είχε εμπλακεί στο δυστύχημα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό και της δόθηκε εξιτήριο.

Εναντίον του 30χρονου οδηγού του αυτοκινήτου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείτο μέχρι που χθες η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στην σύλληψη του. Σήμερα αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Πηγή:ΚΥΠΕ