Άλλο και πάλι τούτο – Καθαρίστρια στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου έβαζε μολυσμένα ούρα στο νερό συναδέλφων της

Σοβαρές ανησυχίες και μεγάλο προβληματισμό προκάλεσε στους  αρμόδιους η κατά τον τελευταίο μήνα συχνή εκδήλωση στις καθαρίστριες του Νοσοκομείου Αμμοχώστου  διαφόρων συμπτωμάτων όπως ζαλάδες, πόνος στην κοιλιά και εμετοί.

Σε μια από τις συσκέψεις που έγιναν  για λύση του “μυστηρίου” αποφασίστηκε να τοποθετηθεί στον χώρο εργασίας των καθαριστριών κάμερα παρακολούθησης.

Μετά από ένα διήμερο καταγραφής με έκπληξη η διεύθυνση του νοσοκομείου διαπίστωσε ότι 55χρονη καθαρίστρια από την Σωτήρα τοποθετούσε στις  προσωπικές  φιάλες νερού των συναδέλφων της ένα άγνωστο υγρό.

Κλήθηκαν άνδρες του ΤΑΕ Αμμοχώστου οι οποίοι αφού την εντόπισαν βρήκαν μετά από έρευνα στην τσέπη της ένα μπουκάλι με άγνωστο υγρό.

Ανακρινόμενη, σύμφωνα με  την Αστυνομία, η 55χρονη καθαρίστρια παραδέχθηκε ότι από τις 20 περασμένου Ιουλίου τοποθετούσε στα μπουκάλια των συναδέλφων της  ούρα τα οποία περισυνέλεγε από τα αποχωρητήρια του νοσοκομείου!

Στην ανάλυση που έγινε στο υγρό που τοποθετούσε στις φιάλες  η 55χρονη βρέθηκε ότι αυτό περιείχε τον ιό του σταφυλόκοκκου καθώς και αρκετά άλλα μικρόβια.

Η 55χρονη τέθηκε υπό κράτηση. Εξετάσεις διενεργεί η Αστυνομία Παραλιμνίου.