Φόρεσε τα γιορτινά της η Λάρνακα, τι θα ακολουθήσει… (pics-videos)

Τα γιορτινά της φόρεσε σήμερα (έστω και λίγο καθυστερημένα) η πόλη της Λάρνακας.

Η φωταγώγηση του μεγάλου χριστουγεννιάτικου δέντρου που στήθηκε στην πλατεία Ερμού έγινε στις 18:00 από τον δημαρχεύοντα Λάρνακας Πέτρο Χριστοδούλου και ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσικά σχήματα και με την παρουσία του Άη Βασίλη.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στην πλατεία Ερμού ξεκίνησαν από τις 5μ.μ. Ταυτόχρονα με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, φωταγωγήθηκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων ολόκληρη η πόλη μ’ έμφαση στο παραλιακό μέτωπο.

Το πολιτιστικό τμήμα του Δήμου Λάρνακας έχει ετοιμάσει και φέτος ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα στο πνεύμα της μεγάλης γιορτής.

Η χριστουγεννιάτικη παρέλαση θα πραγματοποιηθεί φέτος το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο εμπορικό κέντρο της πόλης με την κάθοδο του Άη Βασίλη, τον οποίο θα συνοδεύουν χορευτικές ομάδες από σχολές μπαλέτου της Λάρνακας.

Η παρέλαση θα αρχίσει στις 5μ.μ. και θα διασχίσει τους εμπορικούς δρόμους της πόλης. Στις 23, 24, 29 και 30 Δεκεμβρίου, τις απογευματινές ώρες, θα παρουσιάζονται χριστουγεννιάτικα μουσικά προγράμματα στις πλατείες Ερμού και Παλλάς, ενώ παραμονές Χριστουγέννων (24/12) θα πεζοδρομοποιηθούν οι δρόμοι στο εμπορικό κέντρο (Ερμού και Ζήνωνος Κιτιέως) για διευκόλυνση του κοινού που θα κατέβει στο παζάρι για ψώνια.

Παράλληλα, τις προσεχείς μέρες διάφοροι φορείς και οργανώσεις θα διοργανώσουν χριστουγεννιάτικα παζαράκια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ok1 ok2 ok3

Πηγή:larnakaonline.com