Φυσικό παγοδρόμιο στο Τρόοδος

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και όσοι δεν δουλεύουν, σίγουρα τρέχουν για τις αγορές της τελευταίας στιγμής –ξέρετε αυτές που απολαμβάνουμε να κάνουμε όλοι οι Κύπριοι.
Αν είστε από τους τυχερού ή καλύτερα τους οργανωμένους που τακτοποιήσατε όλες σας τις υποχρεώσεις και σήμερα θα απολαύσετε μια ημέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης με τους φίλους ή την οικογένεια σας, έχουμε να σας προτείνουμε κάτι πολύ καλό.

Εφοδιαστείτε με τα πιο ζεστά σας ρούχα, βάλτε στο αμάξι αντιολισθητικές αλυσίδες φορτώστε την παρέα και φύγατε για τον Πρόδρομο.

Πιο συγκεκριμένα στο φράγμα του χωριού, το οποίο όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που ανάρτησε η ομάδα του Cyprus From Air έχει παγώσει από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή και έχει μετατραπεί σε ένα πανέμορφο παγοδρόμιο.


Το τοπίο είναι πραγματικά μαγευτικό, με εικόνες που σπάνια βλέπουμε στον τόπο μας. Αν λοιπόν δεν έχετε κάτι άλλο να κάνετε σήμερα, πηγαίνετε μια βόλτα στο βουνό για να απολαύσετε το υπέροχο λευκό σκηνικό.

Όσο για το σκι καλύτερα να το κάνετε στις χιονισμένες πλαγιές του Τροόδους γιατί δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε την ανθεκτικότητα του πάγου που έχει σχηματιστεί στο φράγμα!