Φυλάκιση στις Βουλγάρες που έκλεβαν τσάντες από συμπολίτισσές μας σε καταστήματα στη Λάρνακα!

Έστηναν καρτέρι στα δοκιμαστήρια καταστημάτων στη Λάρνακα και μόλις έβλεπαν τσάντα, την οποία είχε ξεχάσει κάποια ανυποψίαστη γυναίκα πελάτης, την άρπαζαν και γινόντουσαν «καπνός».

Έκλεβαν τα χρήματα που υπήρχαν στις τσάντες και μετέπειτα τις πέταγαν σε κάλαθους αχρήστων… Ο λόγος για δύο Βουλγάρες, οι οποίες βρέθηκαν στο εδώλιο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, κατηγορούμενες για μεγάλο αριθμό κλοπών. Το δικαστήριο καταδίκασε σε οκτώ μήνες φυλάκιση την 40χρονη Έλενα Νικόλοβα, η οποία κρίθηκε ένοχη για αριθμό υποθέσεων που αφορούσαν κλοπές τσαντών από καταστήματα της Λάρνακας.

Κατά την επιμέτρηση της ποινής ο επαρχιακός δικαστής Λοίζος Μουγής έλαβε υπόψη άλλη μία υπόθεση, παρόμοιας φύσης, που αντιμετώπιζε η 40χρονη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Σε προηγούμενη δικάσιμο, το ίδιο δικαστήριο καταδίκασε σε φυλάκιση με αναστολή και δεύτερη κοπέλα από τη Βουλγαρία, η οποία αντιμετώπιζε παρόμοιες κατηγορίες. Η απόφαση για αναστολή της ποινής φυλάκισης στην συγκεκριμένη κατηγορούμενη συνίσταται στο γεγονός ότι είναι μητέρα ενός παιδιού κάτω των τριών ετών…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πηγή: larnakaonline