Συνεχίζει τις «εξυπνάδες» ο Evros Glijin! «Θέλω 5000 ευρώ για κάθε διαταγή…» VIDEO

Πολιτικά ασυμμόρφωτος παραμένει ο νεαρός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά το βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook με τους αστυνομικούς της τροχαίας, έστω κι αν αυτό εμπεριέχει κινδύνους για τον ίδιο.

Τηλεφωνικώς στην εκπομπή «Ενημέρωση στις 12», του Ονούφριου Σωκράτους στο «Plus Tv», μίλησε το πρόσωπο της ημέρας, ο Εύρος Δημητρίου, ώστε να δώσει την δική του θέση για τα όσα έγιναν με τους αστυνομικούς στο βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στο Facebook.

Ο Εύρος, θέλησε με τον δικό του τρόπο να εξηγήσει την στάση του απέναντι στους αστυνομικούς και γενικότερα τις θέσεις του, δίνοντας παράδειγμα εταιρείας fast food, για να καταλήξει στο ότι «ο άνθρωπος δεν υπηρετεί την εταιρεία αλλά η εταιρεία υπηρετεί τον άνθρωπο, γι’ αυτό φτιάχτηκαν όπως και η Αστυνομία και η Πυροσβεστική», είπε.

Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής απάντησε στον νεαρό λέγοντας του ότι, «η Αστυνομία και η Πυροσβεστική δεν είναι ιδιωτικές εταιρείες», ο Εύρος αντέδρασε λέγοντας του, «επιάσετε με τηλέφωνο να πω την γνώμη μου οξά να πείσετε τον κόσμο ότι έχετε δίκαιο;».

Στα όσα δήλωσε στην εκπομπή ο νεαρός, δεν φάνηκε σε καμία στιγμή να συμμορφώθηκε, ούτε και μετά την δημοσιοποίηση της ποινικής δίωξης που θα ασκηθεί προς το πρόσωπό του.

Καταλήγοντας, ο Youtuber, είπε ότι αφού εκτέλεσε όλες τις διαταγές του αστυφύλακα τώρα, θέλει 5000 ευρώ για την κάθε διαταγή που εκτέλεσε, αφού όπως αναφέρει, αυτό που έκανε ο αστυνομικός, που διέταξε άνθρωπος άλλον άνθρωπο, θέλει τα λεφτά του και δεν θέλει να δικαιολογηθεί σε κανέναν.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ενημέρωση στις 12» :

Πηγή:tothemaonline