Συνελήφθη η Νο1 Κύπρια καταζητούμενη Έφη Ηροδότου!

Χειροπέδες στην νούμερο ένα καταζητούμενη των κυπριακών αρχών Έφη Ηροδότου, φόρεσαν οι ελληνικές αρχές, καθώς εναντίον της εκκρεμούσε ευρωπαικό ένταλμα σύλληψης για ένα θανατηφορό δυστύχημα που σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2007. Χειροπέδες η αστυνομία φόρεσε και στους γονείς της μέχρι σήμερα καταζητούμενης.
Η νεαρή μετά από περίπου 8 χρόνια έγινε κατορθωτό να συλληφθεί και τώρα αναμένεται να ακολουθηθούν οι διαδικασίες ούτως ώστε να εκδοθεί στην Κύπρο και να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για τον θάνατο του άτυχου 17χρονου Αιμίλιου Ιωάννου.
Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε το 2007 και η 20χρονη τότε Έφη Ηροδότου, μετά το θανατηφόρο εγκατέλειψε τη σκηνή. Ακολούθως καταδιώχθηκε από γυναίκα οδηγό αυτόπτη μάρτυρα και η νεαρή έγινε κατορθωτό να συλληφθεί. Της είχε υποβληθεί έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 70mg αντί 22mg . Η νεαρή είχε οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης ωστόσο με παραποιημένες μαρτυρίες αθωώθηκε και ακολούθησε σκάνδαλο μεγατόνων καθώς είχαν συλληφθεί για πλαστογραφία τρία πρόσωπα μεταξύ των οποίων και λειτουργός της νομικής υπηρεσίας. Στη συνέχεια με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα, το 2009 η υπόθεση άνοιξε ξανά, αλλά η Έφη Ηροδότου είχε γίνει καπνός. Έκτοτε καταζητείτο.
Πηγή:reporter