Συγκίνησε όλη την Κύπρο: Ο 20χρονος τυφλός μουσικός από τη Λάρνακα δίνει σε όλους ένα μάθημα ζωής – VIDEO

Μπορεί να μην βλέπει ωστόσο ο δικός του κόσμος είναι πιο φωτεινός από τον δικό μας. Ένα παιδί με όνειρα και τσαμπουκά, μόλις στα 20 του χρόνια δίνει μάθημα ζωής σε όλους εμάς που μπορεί να λυγίσουμε από κάποια μικρά ή μεγάλη προβλήματα της καθημερινότητας.

 

Ένας όμορφος νέος, εκ γενετής τυφλός, αποφοίτησε από το μουσικό Λύκειο Λάρνακας με άριστα και δείχνει ότι θέλει να κυνηγήσει όλα τα όνειρα του. Καλεσμένος στην εκπομπή του PLUS «Άνω-Κάτω» συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό και παρέδωσε μαθήματα ζωής.

Παρέα με το ακορντεόν του και τον δάσκαλό του, μίλησε στη Ζώη Αυγουστή και τον Αλκη Χρίστου για την αναπηρία του. Στα παιδικά μου χρόνια εξομολογείται είχε την απορία και το παράπονο γιατί να μην είναι σαν τους άλλους, ωστόσο μεγαλώνοντας και συναντώντας άλλους συνανθρώπους μας με πιο σοβαρά προβλήματα κατάλαβε ότι πρέπει να αγαπήσει τον εαυτό του για αυτό που είναι και δεν πρέπει να παραπονιέται για τίποτε.

Ομολογεί ότι η στήριξη από την οικογένεια του ήταν πολύ μεγάλη ενώ μίλησε και για την μεγάλη του αγάπη για τη μουσική και το ακορντεόν.

Δείτε τη συγκλονιστική συνέντευξή του στο βίντεο