Στη παρουσία του επενδυτή της μαρίνας η μεγαλειώδης προεκλογική συγκέντρωση Πυρίλλη στο Παραλίμνι (video)

 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και στη παρουσία πέραν των 1700 δημοτών Παραλιμνίου, κορυφώθηκε η προεκλογική εκστρατεία του Δημάρχου Παραλιμνίου και υποψηφίου για επανεκλογή, Θεόδωρου Πυρίλλη. Στη προεκλογική συγκέντρωση προσφώνησαν τον Δήμαρχο γνωστές προσωπικότητες από το Παραλίμνι, όπως η Ολυμπιονίκης μας Ελένη Αρτυματά, ο Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου Ανδρέας Οικονόμου και ο πρώην πρέσβης και γνωστός ακαδημαϊκός κ. Γιωργής.

Ο αντιδήμαρχος Παραλιμνίου στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι όλα τα έργα έγιναν με την στήριξη της συντριπτική πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ δεν παρέλειψε να ενημερώσει οτι ο κ. Πυρίλλης ήταν τακτικός επισκέπτης στα κέντρα λήψεως αποφάσεων στη Λευκωσία κάτι που απέδωσε μεγάλα κονδύλια στο Παραλίμνι. Ανέφερε περαιτέρω, ότι ακόμα και μεσούσης της προεκλογικής εκστρατείας και συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα, ο Δήμαρχος αντί να ασχολείται με την προεκλογική του εκστρατεία,  βρισκόταν στη Λευκωσία για να διεκδικήσει για τον Δήμο του.

Ο Δήμαρχος δάκρυσε την στιγμή που ανέβηκε στο βήμα όταν οι υποστηρικτές του στη κατάμεστη αίθουσα όρθιοι τον χειροκροτούσαν. Αναφέρθηκε με λεπτομέρεια στο έργο το οποίο επιτελέστηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του αλλά και στα έργα 60 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία έχουν ωριμάσει, προγραμματιστεί και για τα οποία ήδη έχουν ληφθεί ή και εγκριθεί τα αντίστοιχα κονδύλια από το κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι στην συγκέντρωση παρευρέθηκε και ο διευθυντής της εταιρείας του έργου της μαρίνας Παραλιμνίου, PMV Maritime Holdings, κ. Ανθούλης Κουντούρης, επιβεβαιώνοντας με τη παρουσία του, ότι η μαρίνα Παραλιμνίου προχωρά με γοργούς ρυθμούς και ότι πολύ σύντομα θα υπογραφούν τα συμβόλαια του έργου και θα αρχίσει η κατασκευή του.

Παρακολουθήστε πλάνα τα οποία ανέρτησε ο Δήμαρχος στη προσωπική του σελίδα στο Facebook.