Σε προσλήψεις και όχι απολύσεις αναμένεται να προχωρήσει ο Συνεργατισμός μετά τις διαρθρωτικές αλλαγές

Σύμφωνα με τον διευθυντή Διεύθυνσης Στρατηγικής και Επικοινωνίας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Γιάννο Σταυρινίδη, ο οποίος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο, η ενοποίηση στον Συνεργατισμό έρχεται ως μια φυσιολογική εξέλιξη κάποιων σημαντικών αποφάσεων μετά από μια προετοιμασία 12 μηνών ενός σχεδίου εξυγίανσης.

Όπως είπε, ο Συνεργατισμός ενισχύεται με αυτή την κίνηση. «Θα ενώσουμε τον Συνεργατισμό για να μπορέσει να εξυπηρετήσει καλύτερα και γρηγορότερα τους πελάτες», τόνισε.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, εκείνο που θα γίνει είναι η μείωση των υποκαταστημάτων σε 200 από 248, όπως προνοεί το Σχέδιο Αναδιάρθρωσης.

«Στόχος να δημιουργήσουμε λιγότερα μεν, μεγαλύτερά δε για να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες από όλα τα καταστήματα», είπε και συμπλήρωσε ότι τίθεται θέμα 120 αναγκών στο προσωπικό. «Θα προχωρήσουμε και σε προσλήψεις αφού το νέο σύστημα απαιτεί νέα δεδομένα και νέες ανάγκες», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, επανέλαβε ότι το 2017 θα είναι μια καθοριστική χρονιά για τον Συνεργατισμό, καθώς αυτός θα πρέπει να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει. «Επιστρέφει στους πολίτες. Είναι δημιούργημα της κοινωνίας και εκεί θα επιστρέψει με τα σύγχρονα όμως δεδομένα», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: sigmalive.com